Текущата промоция е валидна от 20.10 до 26.10 вкл.
0

Доставка

Доставки – цена и срок

(1) ЦЕНИ НА ДОСТАВКИТЕ

За всяка твоя поръчка, без значение стойността или обема й – доставката до адрес е БЕЗПЛАТНА*!

* за поръчки с доставка на територията на Република България.

(2) СРОКОВЕ НА ДОСТАВКИТЕ В БЪЛГАРИЯ

В повечето случаи можеш да разчиташ на доставка между 24 и 36 часа от поръчката, но ти обръщаме внимание, че сроковете винаги зависят от графиците и натовареността на куриерската фирма към дадения момент.

Обичайно поръчките, направени преди 14:00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

Поръчки, направени в петък-следобед и през почивните дни, обикновено се доставят във вторник.

В периодите, когато има национални празници, в сила е правилото, че поръчки, направени преди 14:00 ч. в работен ден, се доставят на следващия работен ден или най-късно и по-рядко на по-следващия работен ден.

Поръчаните стоки от Shtipka.bg се доставят с куриер до адрес, указан от теб в поръчката ти. Можем да доставим поръчката ти и до Офис на Еконт. Запазваме си правото, в случай, че преценим, че предоставените данни за доставката са непълни или неточни, да се свържем с теб по телефона или по имейл, за потвърждение или корекция.

  • Тъй като разполагаме с няколко склада на територията на страната, е много възможно ако поръчаш повече от един артикул, поръчката ти да бъде изпълнена с две или повече доставки (т.е. можеш да получиш поръчката си на няколко части с различни доставки, което не се калкулира допълнително и е безплатно).
ПАЗАРУВАЙ ИЗГОДНОНе изпускай нашите редовни промоции